Izira_ZaNas

Създадена през 2007-ма година, днес мрежата на ЗБ ЛБК Изира наброява повече от 100 представителства в цялата страна.

Създадохме един модерен, бързо развиващ се и коректен брокер, устоял на множеството предизвикателства, посредством коректни отношения със своите клиенти. Изира е мрежа от връзки и отношения. Градим доверие, използваме опита, даваме максималното от себе си.

Това ни позволи да изкачим  ЗБ ЛБК Изира до нивото на водещ национален брокер, заемащ едно от челните места в годишната класацията на КФН по премиен приход, с директни продажби с обем 9 000 000 лв. и комбинирани продажби с обем над 6 000 000 лв.

Ценим клиентите си и търсим максимално добри условия за тях. Гъвкавост, висок професионализъм и обективност – това са водещи принципи в работата на екипа ни.

Най–ценното – това е екипа ни и хората са нашия основен капитал. Разполагаме с отлично подготвени, мотивирани, коректни и лоялни служители, които приемат работата си за мисия и са и отдадени максимално.

Вече повече от 10 години предоставяме на пазара максимално широк диапазон от застрахователни продукти, в зависимост от нуждата на нашите клиенти. Постоянно разширяваме портфолиото на Изира в стремежа си да сме актуални.

Устойчивият темп на развитие, постоянно растящият премиен приход, както и увеличаващите се офиси на Изира, са достатъчен признак за неспирните усилия в посока развитието и изграждането ни.

За 11-те години от основаването ни, станахме фактор на пазара и заехме сериозна част от него.

С оглед максимално добро обслужване и повишаване на резултатите създадохме четири основни продажбени канала:

  •                Общо застраховане
  •                Животозастраховане
  •                Техническо застраховане
  •                Афинити застраховане

Отдаваме сериозно значение на променящия се пазар, както и на постоянно повишаващите се изисквания от него. Инвестираме сериозно количество време и ресурс за обучаване на нашите служители, с оглед на нововъведенията на пазара. Отделяме особено значение на сигурността в боравенето с лични данни, както и на постоянната квалификация на служителите ни.

Вярваме, че това е начина… Повярвайте и вие!

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian